C-Coaching binnen organisaties

Ja ik maak nu een gratis kennismakingsafspraak

Voor organisaties en bedrijven biedt C-Coaching stresspreventietrainingen en -trainingstrajecten aan. Ook wordt C-Coaching gevraagd om als adviesbureau op internationaal niveau mee te denken over de uitdagingen en oplossingen van de toekomst op het vlak van stresspreventie, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling van werknemers.

C-Coaching biedt hiermee ondersteuning in duurzaam beleid om te veel werkstress en burn-out bij medewerkers en hoge kosten te voorkomen. C-Coaching wordt vaak gevraagd bij bedrijven die te maken hebben met een extra stressvolle situatie, zoals bijvoorbeeld reorganisaties. C-Coaching gaat voor echte en duurzame verandering. De 1-daagse stresspreventietraining of meerdaagse stresspreventietrainingstrajecten worden zowel in het Nederlands of Engels verzorgd. C-Coaching gaat voor vitale werknemers die zorgen voor dalende verzuimkosten en een vitaal, groeiend bedrijf.

 

  • Het stijgend cijfer met werknemers met een burn-out zorgt voor stijgende kosten binnen jouw bedrijf. Leren omgaan met stress op het werk is daardoor ook van groot belang.

 

  • Door de werknemers in jouw bedrijf op tijd coaching of training aan te bieden, blijven zij gelukkig in hun werk en daarmee productief en gezond.

 

  • Hiermee voorkom je hoge kosten en kunnen jouw medewerkers ook jouw klanten weer gelukkiger maken.

 

Heb je interesse of vragen, vraag dan hier beneden een kennismakingsafspraak aan.

Dan kijkt C-Coaching samen met jou naar de behoeften en doelen binnen jouw bedrijf.

C-Coaching werkt samen met

internationale en nationale opdrachtgevers

 

                 AkzoNobel                            Maandag®

Woningbouwcoöperaties

Technologische fabrikanten

Consultancy bedrijven

De zorg en onderwijs

 

 

 

Wat klanten vinden

AkzoNobel heeft Cynta van den Broek van C-Coaching gevraagd een stresspreventietraining te geven aan de internationale young professionals binnen het bedrijf die werkzaam zijn in Nederland. Ze wilde graag dat ze praktische handvatten kregen om beter om te kunnen gaan met stress en de werkdruk. Ook was de vraag om ze te trainen in ‘Hoe een goede work-life balance te creëren en te behouden’.

De training is goed bevallen en de young professionals waren enthousiast over de interactieve training. Ze weten nu op welke signalen ze moeten letten en wat ze kunnen doen om een burn-out te voorkomen en meer balans te vinden tussen werk en privé.

We willen Cynta van den Broek van C-Coaching aanbevelen bij andere bedrijven voor het faciliteren van stresspreventietrainingen. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.

AkzoNobel, AkzoNobel
Maandag® Den Haag heeft Cynta van den Broek van C-Coaching gevraagd een stresspreventietraining te geven tijdens de bijeenkomst van de zorgprofessionals.

De 2 belangrijke doelen waren meer kennis en tools verkrijgen rondom stress- en burn-outpreventie en het creëren van meer teamgevoel. Beide doelen zijn behaald. De training had een fijne combinatie van theoretische kennis opdoen en ervaren. De theorie werd op een interactieve en luchtige manier gebracht.

Als resultaat van de stresspreventietraining wordt er nu meer teamgevoel en binding ervaren en vinden de zorgprofessionals herkenning bij elkaar. Ze weten nu hoe naar hun lichaam te luisteren en wat ze zelfs op eigen kracht en samen in teams kunnen doen aan stresspreventie. Maandag weet op het managementniveau wat de leidinggevenden aan stresspreventie kunnen inzetten en op welke signalen ze moeten letten.

We willen Cynta van den Broek van C-Coaching aanbevelen bij andere bedrijven voor het faciliteren van stresspreventietrainingen, omdat Cynta in de voorfase goed onderzoek doet naar de behoefte. De voorbereiding en afstemming van het doel van de training is erg professioneel, prettig en zorgvuldig is verlopen. Cynta begreep ons meteen en vroeg goed door. Ze deelt haar expertise en gaat efficiënt te werk. Ze weet snel een band te creëren, waardoor er snel vertrouwen ontstond en we de training met een gerust hart uit handen hebben gegeven.

Cynta weet wat betreft stresspreventie, groepsdynamiek en het geven van trainingen waar ze het over heeft. De training was echt op maat en ook wist Cynta goed te levelen met alle deelnemers met verschillende functies. Hierdoor heeft ze al snel één groep gecreëerd.

We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Van harte bevelen we Cynta van den Broek van C-Coaching aan.

Rebecca Rehorst, Recruiter, Maandag® Den Haag
Maandag® Zwolle
We hebben Cynta van den Broek van C-Coaching gevraagd voor een stresspreventietraining, om onze zorgprofessionals, accountmanagers en recruiters de tools te geven voor het gezond omgaan met hoge werkdruk en stress.

Cynta heeft ons op een luchtige manier de tools gegeven waar we zelf mee uit de voeten kunnen op de werkvloer om stress te verminderen en burn-out te voorkomen. Ze sloot goed aan op de behoefte van de deelnemers aan de training. Zij wekte meteen vertrouwen door het delen van haar persoonlijke ervaring met burn-out. De training was onwijs leuk en interactief. Hierdoor namen alle deelnemers van de training actief en enthousiast mee. De binding die er ontstond was ook mooi om te zien. Het was een ontspannen en geslaagde training.

Het heeft geresulteerd in meer bewustwording in balans werk en rust en ontspanning. De neuzen staan de goede kant op wat betreft hoe om te gaan met stress door de training. De deelnemers hebben op een luchtige en ontspannen manier kennis vergaart en hebben nu praktische handvaten om te gebruiken op de werkvloer. De accountmanagers hebben handvaten hoe de professionals te begeleiden en op welke signalen gelet kan worden, om uitval door stress en burn-out te voorkomen.

We bevelen Cynta van den Broek van C-Coaching graag aan voor het geven van stresspreventietrainingen, omdat ze de kern geraakt heeft van wat Maandag® heeft gevraagd. De kennis in de training is toegankelijk, concreet en goed onderbouwd. Haar ervaringsdeskundigheid met burn-out en ervaring als zorgprofessional creëert snel vertrouwen. Zij weet de groep te binden en ze weet waar ze het over heeft.

Thérèse Boon Recruiter, Headhunter, Maandag® Zwolle

Op zoek naar een stressmanagementspecialist of ademdocent

voor een interactieve training of trainingstraject op maat?

Ja ik kijk vooruit en maak nu een afspraak

Nieuwste blog

6 tips Hoe kan ik ontspannen en stressvrij verhuizen

Hoe kan ik ontspannen en stressvrij verhuizen? Deze 6 tips helemaal voor jou!   Komt er een verhuizing [...]

Blijf op de hoogte!

Blogs, gratis trainingen en meer…

je voornaam:*
je achternaam:
jouw emailadres:*
* Privacy: C-Coaching gaat zorgvuldig met je gegevens om
dit veld niet invullen s.v.p.