Succesverhalen van klanten

1 op 1 Ademcoachtraject

Van alleen maar werken en geen ander doel meer met mijn leven zien naar weer weten wat ik anders wil en nu ruimte maken om dat weer te kunnen

Het was een tijd van overleven. In juli 2019 eindigde mijn relatie waardoor er veel in mijn leven veranderde. Als jong ondernemer was mijn bedrijf nog niet financieel stabiel wat al snel tot grote geldzorgen leidde nu ik dat alleen moest doen. Terug in loondienst was voor mij geen optie, ik moest en zou kosten wat kost mijn bedrijf in de wereld zetten.

Op de vlucht voor het verdriet van mijn relatiebreuk en door de geldzorgen was werken het middel naar vrijheid en mijn uitvlucht voor de pijn. Zodra ik mijn ogen opendeed begon ik en zo ging ik door tot ik naar bed ging met als enige pauzes het reizen van en naar kantoor of om even wat te eten.

Fast forward is het 9 maanden later wanneer ik overwerkt en nog steeds vechtend voor mijn bedrijf bij Cynta een ademcoachingstraject doe. Het bedrijf is inmiddels zo gegroeid dat het financieel stabiel is. Mijn eigen leven bestaat nog vooral uit werken. Het is mijn levensdoel om het bedrijf succesvol te maken. Dat is het enige wat op dat moment telt.

Door de sessies bij Cynta begin ik in te zien dat er meer in het leven is dan werken.
Door haar begeleiding krijg ik weer plezier in wat ik doe en ga ik vanuit meer ontspanning aan het werk. Ook krijg ik weer ingevingen van dingen die ik graag met mijn leven wil doen naast het werken die ik al jaren niet meer zag.

Mijn bedrijf is nog steeds erg belangrijk voor mij. De grootste verandering is dat ik nu veel meer geniet van het werk waar ik in het verleden aan het overleven was. En ik gun mijzelf de tijd om andere dingen te doen.

Onlangs was ik bij mijn moeder op visite toen zij zei “Je begint waar grapjes te maken”. Ze had gelijk, dat had ik al lang niet meer gedaan door alles wat er was gebeurd.

Jeroen (33) ondernemer, eigenaar, orthomoleculair therapeut
ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek
Groepscoaching

” Ik ben heel blij dat ik aan de ademgroep
begonnen ben.
Ik kijk er super positief op terug.
Ik heb met mijn deelname aan de ademgroep
(6 sessies) grotere stappen gezet dan met
welke coaching, therapie of begeleiding
die ik eerder heb gedaan dan ook.
Situatie voor start ademgroep
Ik heb moeite met mijn stressregulatie en
last van de nasleep van een burn-out.
Alle informatie en prikkels komen hard binnen.

Doel
Mijn doel is dat ik me niet meer dagelijks
moet behoeden voor stressoren van buitenaf,
maar dat ik ontspannen om kan gaan
met de normale stressoren in het leven.

Hoe heb je de sessies ervaren?
De reeks van 6 sessies heb ik super positief ervaren. Elke sessie was waardevol en
had wisselende uitkomsten.
Van tevoren was ik niet altijd bewust wat
ik nodig had. Toch sloot de begeleiding van
Cynta elke keer precies aan op
mijn behoefte van dat moment.
Ik heb alles nu super helder.

Resultaten
Ik ben van mijn laatste stressklachten af en
heb nu de burn-out afgesloten.
Ik kan informatie weer beter filteren en
prikkels komen niet meer te hard binnen.
Ik heb losgelaten wat ik opgekropt had.
Ik heb nu helder wat mijn motivatie is
achter de keuzes die ik in mijn leven maak.
Hierdoor kies ik nu voor een gezonde
motivatie als basis van mijn keuzes.
Ik kan weer door waar ik 3 jaar geleden vastliep.
Ik sta weer helder in het leven en weet
welke weg ik wil nemen en wat echt
belangrijk voor me is.
Het gaat nu heel goed met mij.

Aanbeveling
Ik kan Cynta van den Broek van C-Coaching
zeker aanbevelen, omdat ze burn-out ervaringsdeskundige is in combinatie
met haar kennis over adem, stress,
burn-out, coaching en haar prettige houding.
Ze weet een veilige omgeving te creëren
waarin je snel groeit. Cynta weet op de juiste momenten in te spelen op de juiste
non-verbale signalen en handelt om je
verder te helpen in de sessie.
Ze heeft een fijne, persoonlijke houding die
je uitnodigt om je open te stellen.
Ook de nazorg is heel goed.
De oefeningen voor thuis zijn fijn en
ik wil graag nog meer leren over hoe ik
ademhaling in kan zetten in mijn leven. Ik ben geïnteresseerd in de ademopleiding.

Voordelen ademgroep/reeks van 6 ademsessies
Het brengt transformatie teweeg
Je zet je ademhaling in om je mentaal en geestelijk welbevinden te verbeteren

Voor wie is de ademgroep geschikt?
Voor iedereen!
Iedereen die persoonlijk wil groeien,
die moeite heeft om tot zijn
of haar gevoel te komen, die moeite
heeft met hulpvormen waarbij
alleen gesproken wordt.
Voor je persoonlijke ontwikkeling en
bij stress en burn-out.“

Tijn (30), werkzaam in zorgtechnologie en innovatie
De reden van deelname aan de ademgroepscoaching

Ik wil het gevoel van klem zitten doorbreken en mijn boosheid losmaken. Fysiek en psychisch ben ik nog steeds niet mezelf na een traumatische ervaring (agressie incident tijdens mijn werk)

Hoe ik de ademgroepscoaching heb ervaren

Als mens leef ik altijd in mijn hoofd. Vanuit mijn hoofd probeer ik grip te houden op alles in mijn leven. Tijdens de ademcoachingsessies in de groep werd ik mij hier nog bewuster van. Ook werd ik mij bewust dat mijn lijf een onderdeel is van mij wat aandacht behoeft. Mijn lijf geeft mij signalen en ik was er een kei in om die signalen te negeren.
Ik voel me veilig bij Cynta en in de groep waardoor ik me durfde te laten gaan. Er was een korte kennismaking de eerste sessie en er ontstond al snel een open sfeer waardoor iedereen durfde te delen waar zij of hij tegen aanloopt, wat iedereen moeilijk vond. Er was oprechtheid en openheid in de groep. Het was daardoor gemakkelijk om mijn kwetsbaarheid in de groep te laten zien.
Het is heel bijzonder om te ervaren tijdens de sessies dat mijn lijf de regie overneemt van mijn hoofd. Dat het lijf door de ademhaling iets doet alsof het een autonoom proces is. De lichamelijke reactie, zoals ontspanning van mijn spieren. Elke ademsessie was weer anders. Ik gaf de signalen van mijn lichaam de ruimte. Ze mochten er zijn en ik heb er na de sessies naar gehandeld.

Waarom ik heb gekozen voor de ademgroepscoaching

Het prettige van de ademsessies in een groep was het horen van de ervaringen van anderen. De bevestiging dat alles wat ik ervaar goed is. Ik merk dat veel problemen universeel zijn en gedeelde smart is halve smart. Het geeft me herkenning: ik ben niet de enige.
In het begin was het wel even een drempel, omdat ik de mensen niet kende, maar die drempel was meteen weg tijdens de eerste ademsessie.
Het is een goede methode als je altijd zorgt voor anderen, je bezig bent met veel ballen in de lucht houden of veel stressmomenten ervaart in je dagelijkse leven. Het heeft me bewust op mezelf teruggeworpen en me laten zien wat mijn lichaam nodig heeft. Het heeft me meer inzicht gegeven in diepere lagen. Het verdriet en de wrok die ik had weggerationaliseerd. Ik was me er niet bewust van dat het er nog zat en ik er zoveel last van had. Daar was ik met mijn ratio en praten nooit bijgekomen. De ademsessies hebben de onderliggende bron, oorzaken en effecten van de stress, spanning, onvrede of negatieve dingen waar ik mee te maken had, bloot gelegd.

Waarom ik voor ademcoach Cynta van C-Coaching heb gekozen

Cynta is zeer deskundig waardoor ik mij veilig voelde. Ze is rustig en heeft een nuchtere kijk. Ze kijkt goed en ziet iets in mijn lijf gebeuren en past daar haar begeleiding tijdens de sessies op aan. Dat voelde heel fijn. Ze creëert de omgeving voor de ademsessies zo dat ze het meeste effect hebben. Haar relativeringsvermogen werkt heel prettig, ze is down to earth en duidelijk. Ze geeft geen standaard coaching, maar heeft echt afgestemd op wat ik nodig had.

Mijn resultaten

De ademsessies hebben mij letterlijk geestelijk en lichamelijk ruimte gegeven om meer te ontspannen, minder gejaagd te zijn, minder bezig te zijn met het volgende wat moet komen in mijn leven. Het heeft me geholpen om meer in het nu te blijven.
Ik voel me goed en rustig, kan beter ontspannen en genieten, zonder onrust. Ik hang minder voor de tv, maar lees nu boeken en kan me hier helemaal in verliezen. Dat kon ik voor de ademgroepscoaching niet meer. Ik voel me minder afgestompt en ben meer in contact met mijn gevoel. Ik voel me actiever en stel minder dingen uit. Ik kan beter genieten van het nu. Ook heb ik de traumatische gebeurtenis nu een plekje kunnen geven.
Ik ervaar lichamelijke en psychische rust. Ik accepteer wat er nu in mijn leven is en ben hier tevreden mee. Ik heb het streven naar beter, meer los kunnen laten. Ook accepteer ik nu dat ik het niet precies weet, welke functie past bij wat ik in de toekomst wil gaan doen. Dit geeft heel veel rust. Ik wil de verbonden ademhalingstechniek blijven doen, om die rust vast te houden.
Ik denk nu bewuster na over hoe hoog leg ik de lat en waarom doe ik dat? Komt het zoeken naar die uitdaging uit mezelf of heb ik me dat aan laten praten. Word ik daar echt gelukkig van? Ik heb meer rust in het streven naar meer en beter. Dit hoeft niet meer zo geforceerd. Er liggen voldoende kansen.

Miranda (50), Verpleegkundig voorzitter OR
Groepscoaching

“Ik ben het type vrij down to earth, eerst zien dan geloven. De ademsessies hadden meer effect dan ik had verwacht en dit heb ik als zeer verrassend en prettig ervaren. De manier waarop Cynta aanwezig is en je begeleidt is erg rustgevend en daardoor ook erg prettig. Ze creëert elke keer een fijne, rustige sfeer waarin alles er mocht zijn. Ik ben energieker en merk dat ik meer gestructureerd ben dan voor de ademsessie.”

Koen (29), docent basisonderwijs

1 op 1 coachprogramma

ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek
Privéademsessies

Ik ben een drukke ondernemer en tegelijkertijd heb ik veel stress vanwege een langdurige vechtscheiding. Hoe hou ik alle ballen hoog en weet en voel ik wat de juiste keuzes zijn voor mij.

“Cynta heeft mij met ademcoaching geholpen om mijn scheiding te verwerken. Hierdoor heb ik gezonde stappen gezet zoals meer rust nemen en weer uit te vinden wat ik leuk en ontspannend vind om te doen en dat weer meer oppakken.
De ademcoaching heeft me geholpen met een stuk verwerking van de scheiding, waardoor er ruimte ontstond voor de toekomst en voor mijzelf. Het gaat het nu heel goed met mij”

Jasper (45), ondernemer
De ademwerksessie met Cynta vond ik heel bijzonder.
Ik heb mij door diverse coaches laten coachen,
alleen een ademwerkcoachsessie, dat was nieuw voor mij.
Niet te vergelijken met andere type coaching.

Door de liefdevolle en fijne begeleiding van Cynta
zakte ik steeds dieper in mijn ademhaling en in mijn lichaam.
Zij wist precies de juiste dingen te zeggen en punten te drukken
(op mijn lichaam) die nodig waren, om mij verder te helpen.

Heel bijzonder wat er bij mij naar boven kwam, een emotioneel stuk,
waarvan ik dacht dat ik dat al een plek had gegeven.
Blijkbaar mocht ik daar nog een stuk verder in helen en
dat voelde zo mooi en bevrijdend.

Na de sessie voelde ik mij 20 kilo lichter.
De dagen erna heeft dit nog doorgewerkt en
zijn er nog wat kwartjes gevallen voor mij.

Heel fijn vond ik het ook dat Cynta mij nadien nog gebeld heeft
om te checken hoe ik mij voel en hoe het met mij gaat.
Ze gaf mij nog wat extra informatie, waardoor ik nog meer verzachting voelde en alles op een liefdevolle manier voor mijzelf kan laten.

Ik ga zeker nog een ademwerksessie bij Cynta doen, dat voel ik.
Ik kan het iedereen aanraden die op een veilige liefdevolle manier
bepaalde blokkades, patronen of gevoelens wilt doorbreken,

zodat ook jij je 20 kilo lichter kan voelen.

Daphne, (33) Lifecoach - Intuïtiecoach
Privéademsessie
“Ik vond de ademsessie een hele prettige ervaring. De sessie bracht een hoop los waar ik direct mee aan de slag kon. Cynta kon me goed ondersteunen. Ik had het gevoel dat zij precies wist waar ik hulp mee kon gebruiken.”
Daniella (26), Yoga Teacher
Privéademsessie

” Mijn ademsessie bij Cynta in
november was een bijzondere ervaring. Ik voelde mij volledig vertrouwd door de rust die Cynta uitstraalde.
Ze bereidde mij goed voor en begeleide mij zeer deskundig door de sessie heen.
Ik heb tijdens de sessie veel boosheid en
verdriet, wat ik onbewust vast hield,
uit mijn systeem kunnen werken
waardoor ik veel meer rust daarna ervoer.
Dit heeft aangehouden in de weken daarna.
Ik voel me veel meer in balans.

Als je van je zelf merkt dat er
processen in je onbewuste spelen
waar je van af wilt, als je benieuwd bent
naar hoe je in contact kunt komen met je lijf
op een ander level. Dan raad ik je aan om
een sessie bij Cynta af te spreken.

Cynta is deskundig, heeft een warme persoonlijkheid.
Cynta is in staat om de rust en het vertrouwen te creëren zodat ik mij volledige over kon geven.”

Miranda (50), Verpleegkundig voorzitter OR

Workshop

ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek
Ademworkshop
” De workshop heeft me de ruimte gegeven om stil te staan bij wat ik echt belangrijk vind. Het benodigde zetje om mijn baan op te zeggen. Als je dichter bij jezelf wil komen is dit echt een aanrader. Cynta zorgt voor een vertrouwde en veilige omgeving. Ik voel me een compleet ander mens.”
Karen (39), HR-manager
“Ik voel me niet snel veilig in groepen, maar ik verbaasde mezelf dat ik me zo veilig voelde dat ik spontaan wat over mezelf heb gedeeld.”

“Ik besefte me dat ik negatieve emoties wegdruk en daarmee ook positieve emoties wegdruk. Dat wil ik niet meer. Tijdens de workshop heb ik weer positieve emoties gevoeld. Ik durf weer meer te voelen.”

Anne (44)
“Tijdens en na de ademworkshop voelde ik mij heel krachtig. Ik zet nu stappen naar mijn eigen onderneming. Ik geloof erin”
Joris (44) Communicatietrainer

Als eerste op de hoogte!

Inspirerende video’s en blogs bomvol praktische tips

over stressvrij leven, positieve mindset en

in contact komen met je gevoel

die je meteen kan uitvoeren…

je voornaam:*
je achternaam:
jouw emailadres:*
* Privacy: C-Coaching gaat zorgvuldig met je gegevens om
dit veld niet invullen s.v.p.

Wat zeggen anderen?

 Ik voelde me snel vertrouwd en kon helemaal mezelf zijn bij Cynta.

Cynta kan goed luisteren en oordeelt niet. Ze is energiek en heeft een motiverende energie.

Cynta helpt je met haar frisse kijk, humor, expertise en ademsessies. Op een luchtige manier.

Ik raad je aan om met Cynta te werken wanneer je vast loopt in je gedachten en

een wattenhoofd hebt. Je geblokkeerd voelt,

geen stap meer kunt zetten of door de bomen het bos niet meer kan zien.

Cynta breekt de blokkades en weerstand die mensen hebben open.

Ze helpt mensen in verbinding komen met hun lichaam. Waardoor er meer ruimte ontstaat.

Ze brengt bij wijze van spreken: weer een heldere hemel en weer lucht en ademruimte in het leven van mensen.”

Daphne (33), Life Coach

“Cynta is in staat mensen (aan) te raken en zichzelf op een manier te laten ervaren die ze niet of niet meer kennen”

Jean (34) verpleegkundige

“Ik voel me veel meer ontspannen en energiek.

Bizar dat zo iets simpels als de adem zo krachtig is” 

Wil je starten met ademcoaching?

ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Nieuwste blog

6 tips Hoe kan ik ontspannen en stressvrij verhuizen

Hoe kan ik ontspannen en stressvrij verhuizen? Deze 6 tips helemaal voor jou!   Komt er een verhuizing [...]

Als eerste op de hoogte!

Inspirerende video’s en blogs bomvol praktische tips

over stressvrij leven, positieve mindset en

in contact komen met je gevoel

die je meteen kan uitvoeren…

je voornaam:*
je achternaam:
jouw emailadres:*
* Privacy: C-Coaching gaat zorgvuldig met je gegevens om
dit veld niet invullen s.v.p.