Cynta van den Broek

Eigenaar C-Coaching

Mindset trainer

Adem coach

Ontwikkelaar

Stress VRIJ Leven-methode

Gratis vrijblijvend kennismaken?

Ja ik wil graag een 30 minuten skypecall!

“Het gaat om jouw juiste balans vinden tussen aanpassen en accepteren. Leef je echte leven NU”

– Cynta

8 x Cynta

 • 2 Opleidingen ademcoaching: leerde mij om meer vanuit zachtheid, meer zelfliefde, moeiteloosheid en ontspanning te ondernemen en leven.
 • 13 jaar ervaring in het trainen, lesgeven en werken met groepen. Ik ben in mijn element op het podium als docent, trainer, teacher of actrice.
 • 10 jaar psychiatrisch verpleegkundige: ‘Ik heb honderden levens geleefd door de ogen van de 1000en cliënten’
 • Onbekenden vertellen binnen 5 minuten hun diepste levensverhalen aan mij
 • Een burn-out in 2008: ‘Ik weet hoe het niet moet en het wel kan’
 • Nuchtere Brabo die doet aan praktische spiritualiteit
 • Firestarter
 • Reislustige avonturier en solotraveler. Ik ben werkzaam geweest in een ziekenhuis in Afrika. Daar heb ik leren lachen om mijn problemen. Mijn volgende reiswens/doel is het beklimmen van de Kilimanjaro voor een goed doel in 2021
Ja ik wil graag een 30 minuten skypecall!
Photo by Cynta vd Broek: Trainer~Coach on August 15, 2018. Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon

Anderen over Cynta

 • “Cynta is professioneel, betrouwbaar, gedreven, rustig en heeft een goed gevoel voor humor! Dat laatste maakt dat zij een bepaalde luchtigheid creëert rondom de zware gevoel van de uitdagingen waar mensen mee komen. Dit is ook zeer prettig tijdens de trainingen die Cynta binnen bedrijven geeft.”

 

 • “De combinatie van nuchterheid, resultaatgerichtheid en empathie en gevoeligheid maakt dat Cynta goed is in wat ze doet. Ze krijgt jou weer in beweging en heeft gevoel voor avontuur. Ze heeft een levendige energie en trekt daarmee mensen mee. Een van haar kwaliteiten is haar positiviteit. Als je dingen wil doen ondanks dat je het spannend vindt of nog niet alles weet, dan raad ik je aan om met Cynta samen te werken. Ze heeft begrip, luistert en geeft ruimte aan de angsten en moeilijkheden, maar tegelijkertijd zegt ze en nu ga je toch. Je gaat het doen! Cynta raakt je echt met haar energie. Ze geeft hoop en is een bruistablet die jouw levensknop aan zet!”

 

 • “Ik voelde me snel vertrouwd en kon helemaal mezelf zijn bij Cynta. Cynta kan goed luisteren en oordeelt niet. Ze is energiek en heeft een motiverende energie. Cynta helpt je met haar frisse kijk, humor, expertise en ademsessies. Op een luchtige manier.
 • Ze draagt soms ideeën aan en laat bij mij of het bij me past. Ze is openminded en gebruikt humor in haar coaching. Ze zet me in beweging, creëert oja-momenten en zet mijn lichtjes aan qua mogelijkheden. Ze heeft een frisse kijk op zaken en slaat vaak de spijker op de kop.
 • Ik raad je aan om met Cynta te werken wanneer je vast loopt in je gedachten en een wattenhoofd hebt. Je geblokkeerd voelt, geen stap meer kunt zetten of door de bomen het bos niet meer kan zien.
 • Cynta breekt de blokkades en weerstand die mensen hebben open. Ze helpt mensen in verbinding komen met hun lichaam. Waardoor er meer ruimte ontstaat. Ze brengt bij wijze van spreken: weer een heldere hemel en weer lucht en ademruimte in het leven van mensen.”

 

 • Cynta heeft een bijzondere energie. Ze is een gids voor hoog opgeleide mensen die veel in hun hoofd zitten, die door blokkades heen willen breken en weer opnieuw willen leren voelen. Cynta staat stevig in haar schoenen en de intensiteit en passie waarmee zij haar bedrijf runt is krachtig. Zij helpt mensen die zichzelf voorbij zijn gelopen en weer dichter bij zichzelf willen komen. Zij ziet snel helder wat de situatie is en wat er mogelijk is. Zij is sterk in het meenemen van mensen in haar energie en enthousiasme. Zij neemt mensen mee op pad, op hun avontuur. Ze is een teacher die overbrengt op anderen hoe zij het goede uit de moeilijke zaken in het leven kunnen halen.”
Ja ik wil graag een 30 minuten skypecall!
Photo by Cynta vd Broek: Trainer~Coach on May 21, 2019. Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en staande mensen

Het ontstaan van C-Coaching

Bam, klats daar lag ik 12 jaar geleden op bed gevloerd door een burn-out. Pas na 22 uur slapen zou ik weer vermoeid wakker worden. Toen zelfs de opa’s op een omafiets me voorbij joegen, terwijl ik echt op mijn aller snelst probeerde vooruit te komen. Dan is het goed mis. Het was in het begin van mijn carrière als verpleegkundige in de psychiatrie. Veel stress, een burn-out het kan je overvallen, maar als je stiekem toch weet dat het niet meer zo verder kan. Is de stap om hulp te vragen voor sommige soms echt heel groot. Toch is het belangrijk dat je die zet. Ik heb de stap gezet en vond na een zoektocht uiteindelijk de juiste hulp. Mijn eigen ervaring met burn-out en ook het positieve wat daaruit voort komt. Geeft mij de drive om juist jou met deze uitdagingen te helpen. Hiervoor heb ik de coachprogramma’s en trainingen ontwikkeld.

Coachen en trainen loopt als een rode draad door mijn werkend leven. In 2010 ontstond het droomdoel om vanuit mijn eigen visie en eigen praktijk jou persoonlijk te coachen en te trainen. Zodat jij stevig, vol kracht in alle balans en vrijheid je bedrijf en leven kan leiden. Om daarmee aan een mooi stressvrij Nederland bij te dragen, zonder jezelf daarbij klein te houden of voorbij te lopen.

Ervaring

Nu 13 jaar ervaring in het coachen en trainen van cliënten, collega’s en teams. Een opleiding als Holistisch coach, Ademcoach, NLP-business practitioner en mindfulness geven vorm en richting aan mijn werkwijze bij C-Coaching. Mijn achtergrond als psychiatrisch verpleegkundige, het werken binnen de medische wereld en eigen levenservaring op het gebied van stress geven mij body als zelfstandig specialist bij C-Coaching.

Het is deze combinatie van opleidingen, werk- en de nodige levenservaring die maakt dat ik weet hoe het niet moet. En hoe het WEL kan.

De passie 

De passie voor coachen en trainen is er altijd al geweest. Net als de nieuwsgierigheid naar de invloed van het denken op het lichaam en de emotie en andersom. Deze combinatie beïnvloedde de keuze voor werk, studie en boeken en daarmee de drive om hierin kwaliteit te leveren. Ik kleur niet altijd binnen de lijntjes van de westerse kennis. Ik kijk ook verder.

Kernwoorden bij de coaching zijn: bewegen, buiten, natuur. De kracht daarvan leerde ik van jongs af aan kennen. Ik groeide namelijk op in een natuurrijke omgeving in Brabant en was veel buiten te vinden.

Het past bij mij om de ‘problemen’ (lees uitdagingen) in het leven positief te bekijken. Juist op de momenten dat het extra moeilijk en donker is. Je gelooft dat je er geen kracht meer voor hebt, of dat het jou overkomt en je er totaal geen invloed meer op hebt. Dit zie je terug in de coaching en training. Daarnaast zijn respect en eerlijkheid belangrijke waarden bij C-Coaching. De gevoeligheid en focus waarmee ik coach en het gevoel van veiligheid dat ik mensen snel kan geven, maakt de trajecten extra efficiënt. Dit en mijn energieke, nuchtere karakter, mijn pragmatische, frisse blik en humor, zet ik in om jouw team of jou persoonlijk te begeleiden tijdens je sessie, training, wandeling of traject bij C-Coaching.

 

Lees meer

Gratis en vrijblijvend kennismaken via skype?

Ja ik wil graag een 30 minuten skypecall!

Nieuwste blog

6 tips Hoe kan ik ontspannen en stressvrij verhuizen

Hoe kan ik ontspannen en stressvrij verhuizen? Deze 6 tips helemaal voor jou!   Komt er een verhuizing [...]

Stressvrij levenprogramma’s

Blijf op de hoogte!

Blogs, gratis trainingen en meer…

je voornaam:*
je achternaam:
jouw emailadres:*
* Privacy: C-Coaching gaat zorgvuldig met je gegevens om
dit veld niet invullen s.v.p.