Workshop/Training

Meet Yourself

Live workshop nieuwe datum 2018 volgt

Locatie te Amsterdam

Tijden: 10.00 – 17.00 uur

Maximaal 12 plekken

Ja, ik kom naar de workshop!

Wil jij stoppen met jezelf voorbijlopen?

Door verbinding te maken met jezelf?

Om daarmee het leven te leven dat echt bij je past?

Dan is de Meet Yourself workshop echt iets voor jou!

Ja, ik geef mezelf een dag me-time cadeau!

Een dag volledig in het teken van in verbinding komen met jezelf, met je gevoel, met je intuïtie. Loslaten wat niet meer bij je past. Vastgezette emoties opruimen. Inzichten verkrijgen, aan je gezondheid werken, ontspannen en transformeren. Weer terugkomen bij jezelf en jezelf opnieuw leren kennen. Anders op een nieuwe manier naar jezelf kijken.

Om vanuit daaruit te vertragen als je jezelf voorbijloopt. Je te verbinden met je verlangens en wensen. En naar je eigen stem te luisteren.

Start met rekening houden met jezelf, jezelf op de eerste plek zetten, nog beter voor jezelf zorgen, start met kiezen vanuit je hart, weer en meer vertrouwen op je intuïtie. Om na deze workshop de juiste keuzes te maken en te gaan voor het leven wat je echt wil leven.

Ja, ik wil een fijner leven!

De workshop

Tijdens deze workshop bundelt Cynta van den Broek van C-Coaching haar krachten met Nathasja Gootjes van Helderheid Coaching om jou meer in verbinding te laten komen met jezelf.

De elementen deze dag in jouw reis naar jezelf

 • Meditatie, visualisatie, oefeningen
 • Een Conscious Breathwork ademsessie, geen ervaring nodig
 • Geef je over aan de rest van de dag

Ja, ik wil een dag ontstressen!

Waarom een ademsessie

 • Wanneer je meer verbinding wilt met jezelf
 • Je uit je hoofd en in je lijf wilt komen
 • Je door mentale en emotionele blokkades heen wilt breken

Een ademsessie is niet voor jou wanneer: 

 • Je een hartaanval hebt gehad
 • Je bekend bent met glaucoom (een verhoogd oogdruk)
 • Je zwanger bent
 • Je zwaar depressief bent op dit moment en gebruik maakt van anti-depressiva
 • Bekend bent met epilepsie

Andere voordelen van een ademsessie zijn:

 • Minder stress, meer energie en een gezonder lichaam en leven
 • Een veel lichter gevoel
 • Cynta zorgt voor een fijne en veilige begeleiding, zodat jij er volledig voor kan gaan
 • Kies voor een dag voor jouzelf!

Tip: Plan echt tijd vrij voor jezelf de dag zelf en de dag na de workshop. Het effect van de ademsessie kan nog enkele dagen aanhouden. Plan geen andere afspraken en drink geen alcohol de dag voor, de dag zelf en de dag na de workshop. 

 

De investering in jezelf voor deze dag

 

 • Prijs 115 euro exclusief btw, in totaal 139,15 euro inclusief btw
 • Exclusief lunch
 • Inclusief telefonisch incheckmoment in de week na de workshop
 • Bestel jij je ticket nu, dan krijg je tot en met 9 februari 2 bonussen erbij. Een energie-gevende ademoefening van Cynta en een transformerende meditatie van Nathasja. Je ontvangt ze in je mailbox na de bestelling.

Jouw plek is definitief gereserveerd na afronding van de betaling.

Ja, ik kom!

Wat andere deelnemers zeggen over de vorige Meet Yourself Workshop

Voorafgaand aan de workshop:

‘Ik kijk er naar uit’    Angela (46) Kindercoach,gastouder

‘Ik heb er zin in en ik ben benieuwd’   Eline (30) Ondernemer

‘Ik vind het spannend en ga toch, omdat ik weet dat het goed voor me is’   Karen (39) HR-manager

‘Ik geef mezelf deze workshop cadeau’     Menno, (32) 

Tijdens de workshop:

‘Ik voel me veel meer ontspannen en energiek. Bizar dat zo iets simpels als de adem zo krachtig is’

‘De workshop was inspirerend, fijn en verhelderend. De begeleiding van Nathasja en Cynta was super, duidelijk en liefdevol. Het was een fijn ontspannen moment voor mezelf. Deze workshop is echt een aanrader, omdat het een verrijking is van je zelfontwikkeling.’

Hans (52) Verpleegkundige

‘Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan tijdens de workshop. Ik ervaar meer rust en ben dichter bij mezelf gekomen. De begeleiding van Cynta en Nathasja was erg fijn, goede aanvoeling en begeleiding. Het gaf me een veilig gevoel. Ik vond de workshop top geregeld. Deze workshop raad kan ik zeker aanraden. Iedereen kan dit gebruiken. Er kan alleen maar positiviteit uitkomen.’      Inge (24) Marketeer 

‘Ik vond het fijn en bijzonder. Het was voor mij een nieuwe ervaring en geeft veel diepgang’ Het heeft me opgeleverd dat ik meer mezelf mag zijn en blij mag zijn. Deze inzichten ga ik elke dag meenemen in wie ik ben. De begeleiding van Nathasja en Cynta was rustig en duidelijk. Ook vertrouwd. Het was echt een bijzondere workshop, heel fijn’                                                            Eline (30) Ondernemer

‘De workshop was ontzettend mooi. Er kwam emotie los en daardoor ontstond er weer meer ruimte in mezelf.  De coaching van Cynta en Nathasja was heel goed. Ik ga de inzichten meenemen in mijn dagelijks leven. Ik zit weer een stuk ruimer in mijn vel en voel me lichter op de spreekwoordelijke weegschaal.

Angela (46) Kindercoach,gastouder

 

Na de workshop:

‘Ik ervaar meer rust. Ik heb het gevoel dat er een knoop is doorgehakt en dat ik weer een stap dichter bij mezelf ben’

Inge (24) Marketeer 

‘Ik kan deze workshop zeker aanraden aan jou. Ik gun jou ook dat je tot jezelf komt en ervaart dat er meer is.’

Eline (30) Ondernemer

‘De workshop heeft me de ruimte gegeven om stil te staan bij wat ik echt belangrijk vind. Het benodigde zetje om mijn baan op te zeggen. Als je dichter bij jezelf wil komen is dit echt een aanrader. Cynta en Nathasja zorgen voor een vertrouwde en veilige omgeving. Ik voel me een compleet ander mens.’

Karen (39) HR-manager

‘Ik heb zoveel energie’

‘Ik kan deze workshop zeker aanraden, omdat je meer naar je gevoel kan komen en omdat je drek opruimt.’

Angela (46) Kindercoach,gastouder

‘Deze workshop is echt een aanrader, omdat het een verrijking is van je zelfontwikkeling.’

Hans (52) Verpleegkundige

Sommige namen zijn omwille van de privacy gefingeerd.

Ja, ik kom!

11 redenen waarom jij deze workshop niet wil missen

 1. Een hele dag voor jezelf
 2. Een ontspannen lichaam
 3. Stresspijntjes in schouders, nek, kaak en benen verminderen
 4. Je ruimt lekker op. Alles wat in de herfst is los gekomen, kan je nu opruimen. Zodat je opgeruimd van het nieuwe jaar in kan schieten.
 5. Je richt je aandacht eens naar binnen in plaats van de buitenwereld. Waardoor je veel beter weet wat je nu wil
 6. Je ontmoet fijne likeminded mensen die ook bezig zijn met persoonlijke groei
 7. Je bent in veilige, liefdevolle handen bij Nathasja en mij
 8. Je mag helemaal jezelf zijn de hele dag lang, de maskers mogen af
 9. Je kunt zomaar door blokkades breken die je al jaren tegenhouden. Het hoeft niet, het kan zeker, alles op jouw tempo
 10. Een dag vol ontspanning, liefde en groei
 11. Een belangrijke stap naar je droomleven

Aanmelden

Voel jij een JA?

Meld je aan via de knop hieronder

Je bent van harte welkom.

Meet yourself!

Aanmelden voor de workshop?  

Ja, ik kom!

Nieuwste blog

6 tips Hoe kan ik ontspannen en stressvrij verhuizen

Hoe kan ik ontspannen en stressvrij verhuizen? Deze 6 tips helemaal voor jou!   Komt er een verhuizing [...]

Blijf op de hoogte!

Blogs, gratis trainingen en meer…

je voornaam:*
je achternaam:
jouw emailadres:*
* Privacy: C-Coaching gaat zorgvuldig met je gegevens om
dit veld niet invullen s.v.p.